Golf, bangolf, discgolf

Spela golf, bangolf och discgolf i naturskön miljö. Golfbanan och bangolfbanan drivs i privat regi. Kommunen ansvarar för discgolfbanorna i Sanda och Smedby.

Wäsby Golf

Wäsby Golf är en modern golfanläggning med 33 hål. Här finns också restaurang och lokaler för möten och konferens. Golfbanan ligger i Nibble, öster om centrala Upplands Väsby.

Wäsby Golf drivs i privat regi.

Wäsby Golfs webbplats Länk till annan webbplats.

Bangolfbana

I anslutning till Vilundaparken finns en bana för bangolf. Den är öppen under sommarhalvåret. Banan passar både professionella spelare och amatörer. Väsby bangolfklubb drivs av föreningen Bollstanäs SK. Kontakta klubben för öppettider och mer information om banan.

E-post: peter@bsk.nu
Telefon: 072-458 70 70

Spela discgolf i Väsby

Discgolf är en sport som kan spelas av alla. Principen är den samma som i golf, men i stället för boll och klubba används en disk som kastas i en metallkorg av kedjor.

Vid banorna finns informationsskyltar med bankarta, spelregler och tekniktips.

Upplands Väsby discgolfpark i Sanda

Upplands Väsby discgolfpark är en skogsbana med nio hål som passar alla spelare oavsett nivå. Att spela hela banan tar cirka 50 minuter.

Banan ligger vid Sandakärret och sköts av Upplands Väsby kommun.

Information och bankarta på webbplatsen DiscGolfPark.com Länk till annan webbplats.

Smedby discgolfpark

Smedby discgolfpark är en skogsbana med nio hål. Den passar alla spelare, oavsett nivå. En lämplig gruppstorlek är 3–5 spelare. Att spela hela banan tar cirka 40 minuter. Banan ligger i Smedbyskogen och sköts av Upplands Väsby kommun.

Låna diskar på Fritidsbanken

Diskar till din runda finns att låna på Fritidsbanken i Vilundaparken.

Fritidsbankens webbsida

Senast uppdaterad: 19 februari 2024