Grundlärare i fritidshem till Breddenskolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete där du får chans att inspirera barn? Är du en strukturerad person som hittar lösningar istället för problem? Breddenskolan söker nu en grundlärare i fritidshem. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Breddenskolan samt om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med god måluppfyllelse. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som grundlärare i fritidshem på Breddenskolan erbjuds du även kontinuerlig kompetensutveckling. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Om oss

Breddenskolan är en kommunal F-5 skola med 350 elever och 40 medarbetare. Skolan ligger i östra Upplands Väsby med närhet till natur och kultur. Lärmiljön utomhus är mycket varierad och det finns stora ytor för både lek och lärande.

Om tjänsten

Tjänsten innebär planering, genomförande och uppföljning tillsammans med kollegor på en fritidshemsavdelning. Under skoldagen samverkar du i en klass. Att arbeta som fritidslärare innebär att kommunicera med kollegor, elever och vårdnadshavare. Det innebär också att du är med och planerar för både elevernas lärande och sociala utveckling.

Att arbeta med främjande och förebyggande värdegrundsarbete och att leda rastaktiviteter ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer att ingå i skolans utvecklingsgrupp för de olika fritidshemsavdelningarna. Du kommer även att vara med och leda de pedagogiska konferenserna för fritidspersonalen. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • En utbildning som grundlärare i fritidshem

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från arbete inom skola eller liknande tjänst

För att lyckas i rollen har du förmågan att att skapa och upprätthålla professionella och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du har en hög kommunikativ och interaktiv förmåga, är socialt lyhörd samt har hög motivation för ditt yrke. Vidare ser vi även att du har förmåga till självreflektion och analys. Som person är du strukturerad genom att du bland annat är påläst och väl förberedd. Vidare är du samarbetsorienterad och lösningsfokuserad.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

735718

Sista ansökningsdag

2024-07-04

Kontakt

Lena Fridén,0859097338

Senast uppdaterad: 6 april 2021