Gatu- och parkarbetare till Gata/park driften i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Nu stärker vi upp teamet med säsongspersonal så att vi hinner utföra säsongens arbetsuppgifter. Är du en flexibel, trygg och lösningsorienterad person som vill arbeta med allt från plattsättning till gräsklippning? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig nedan och sök redan idag!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta varierat med skötsel och underhåll på kommunens allmänna platsmark. Du kommer att arbeta med allt från grått till grönt, från asfalt och plattsättning till gräsklippning, fina sommar-planteringar samt blomsterarrangemang. Uppdraget är att se till att vi har en trygg och vacker miljö i kommunens allmänna platsmark i så väl parkmiljö som gatumiljö.

Om oss

Gata/park driften utför diverse arbetsuppgifter relaterade till gatu- och parkdrift på kommunens allmänna platsmark. Vi arbetar med markskötsel och lättare anläggningsarbeten. Vi klipper gräs, rensar ogräs, vattnar, planterar, utför skyltarbeten, driftar och underhåller lekplatser samt mycket mer. Vi har två arbetsledare som planerar den dagliga driften och en personalstyrka där målsättningen är varierande arbetsuppgifter där vi delar på ansvar och arbetsbörda.

Om tjänsten

Du kan som säsongspersonal hos oss få arbeta med till exempel gräsklippning, rensa ogräs, vattna, plantera, arbeta med underhåll av lekplatser, bänkar, skyltar med mera.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom gatu- och grönyteskötsel

Det är meriterande om du har:

  • Arbete-på-väg utbildning
  • Röjsågskort
  • Maskinvana

Som person är du kreativ genom att du kan byta perspektiv och se på problemet ur en annan, ny och spännande synvinkel. Du är även samarbetsorienterad där du anpassar dig och hittar win-win lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Säsongsarbete

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

733232

Sista ansökningsdag

2024-06-30

Kontakt

Mikael Gustafsson,0851802592

Senast uppdaterad: 6 april 2021