Medborgardag i Sigma

Välkommen till medborgardagen i Sigma den 5 oktober.

Flera ballonger som en bukett hålls mot en blå himmel.

Foto: Mostphotos

Kom och träffa representanter från flera av kommunens verksamheter och delta i roliga aktiviteter för både stora och små. Du kan prata med ungdomsledare från fritidsgårdarna, förebyggarteamet, kommunens brottsförebyggande strateg och medarbetare som arbetar med våra parker. Väsbyhem, olika föreningar, polis och räddningstjänst kommer också att finnas på plats.

Det är första gången vi genomför en medborgardag. Vi hoppas att många kommer och har trevligt tillsammans och passar på att prata med oss, säger Caroline Ankarström brottsförebyggande strateg i Upplands Väsby kommun.

Datum: torsdagen den 5 oktober
Tid: 15.00-18.00
Plats: Bakom Sigma Centrum

Kom och prata med oss om Sigma och berätta vad du tycker om ditt område, träffa grannar och var med om allt som händer.

Senast uppdaterad: 28 september 2023