• Startsida
  • / Tillväxt i fokus på årets Näringslivsdag

Tillväxt i fokus på årets Näringslivsdag

Runt 200 lokala företagare, politiker och kommuntjänstepersoner samlades för årets Näringslivsdag den 27 oktober. Temat för dagen var tillväxt och förutom att lyssna till inspirerande föreläsare fick deltagarna möjlighet att mingla och nätverka.

Camilla König Ekegren från Väsby Promotion och Oskar Weinmar kommunstyrelsens ordförande står på en scen.

Camilla König Ekegren från Väsby Promotion och Oskar Weinmar (M) kommunstyrelsens ordförande inledde näringslivsdagen.

Efter ett uppehåll under 2020 var det återigen dags för Näringslivsdagen i Väsby som årligen arrangeras av Väsby Promotion. Temat Tillväxt gick som en röd tråd genom programmet. Efter inledning av Oskar Weinmar (M) kommunstyrelsens ordförande fick deltagarna lyssna till Alexandra Pascalidou, Dimitris Gioulekas och Negin Azimi som delade erfarenheter från sina personliga tillväxtresor. Regina Kevius kommundirektör berättade också om vad som är på gång i Väsby utifrån ett tillväxtperspektiv. Mark Levengood var moderator och bjöd på flera personliga berättelser som lockade publiken till skratt.

– Det var ett sant nöje att efter lättade restriktioner nu få möjligheten att möta lokala entreprenörer i Väsby igen. Det finns en anda i Väsby som vi ska värna och jag ser fram emot fler möten där vi tillsammans skapar förutsättning för tillväxt i Väsby, säger Ann-Christin Frickner (C) ordförande i näringslivs- och kompetensutskottet.

Om Väsby Promotion

Väsby Promotion är en fristående ideell förening som ägs och finansieras av sina medlemmar, stora och små företag, föreningar och offentlig verksamhet.

Mer information på Väsby Promotions webbplats. Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 28 oktober 2021