Genrep 1: The Greatest Rock'n'roll Christmas Show

Svartvit bild av alla artisterna på rad, i snygga rock-poser.

Bildkollage: Besterman

The Boppers, Brolle, Rockabilly Fabulous
och Nanne tillsammans på scenen. En glittrande och sprakande julshow.

Rockkungarna The Boppers och Brolle och Rockabilly Fabulous följer upp förra årets succéturné med utsålda konserthus och flera extraföreställningar. Man ger sig i år ut på en ny landsomfattande turné i 20 städer. I år ansluter en av Sveriges mest folkkära artist (er) Nanne Grönwall till gänget. På Messingen kan du se deras genrep.

I år spetsar vi glöggen ordentligt för alla som vill uppleva årets rockigaste julshow med ett fantastiskt startfält; The Boppers, som i år dessutom firar 45 årsjubileum. Detta tillsammans med Sveriges okrönte och omåttligt populära rockkung Brolle, kryddat med krutpaketet Nanne Grönwall. Kommer att bli magiskt!

Med The Boppers, Brolle, Rockabilly Fabulous och Nanne tillsammans på scenen utlovas en glittrande och sprakande julshow, med massor av rock´n roll och nostalgi för alla rockälskare.

Här framförs både klassiska och nya jullåtar med Boppers karakteristiska sväng och stämsång. Det bjuds naturligtvis också på ett och annat örhänge från åren som gått.

Detta fantastiska artistpaket garanterar årets svängigaste julshow! -Något utöver det vanliga, det kommer att spraka ordentligt med ett härligt gung så publiken omöjligt kan sitta still.

Produktion: Besterman

Torsdagen den 17 november klockan 19.00 - 21.00 Scenrummet
Information
Biljettinformation:
Ordinarie 250 kr, pensionär 200 kr
Mer biljettinformation
Arrangör:
Upplands Väsby kommun
Tid:
17 november klockan 19.00 - 21.00
Plats:
Scenrummet
Messingen
Tillgänglighet:
Lokalen och entrén är tillgänglighetsanpassad
Tillgänglighetsanpassad toalett
Parkering för rörelsehindrade
Hörslinga/annat hörhjälpmedel