21 augusti kl. 18.00 - 19.00

Aylas sång från en luftballong

Ayla Kabaca från Barnkanalen.

Foto: Markus Gårder


Kom och sjung med när Parkteatern och Ayla från Barnkanalen kommer till Suseboparken med en rolig allsångskonsert. Fri entré för hela familjen!

Aylas sång från en luftballong är en familjekonsert som passar barn från 4 år i sällskap av lekfulla vuxna.

Om föreställningen

Kom och sjung med oss för allt vad tygen håller. Sjung så högt du orkar, så flamsigt du vill eller så fint du kan. Den enda regeln är att vi har roligt. Sing-along-konserten leds av Ayla – poppis bland barn och känd från Barnkanalen. Sväng med på en sångfest som garanterat smittar alla familjens medlemmar med musikglädje.

Aylas sång från en luftballong är en interaktiv familjekonsert som bjuder upp till upptäckarlust, lek och tonsatt humor. Häng med när Ayla och hennes tremannaband ger sig ut bland melodier som kryssar mellan allt från Beethoven till kattvisor och Mors lilla Olle. Och bäst av allt – alla får vara med!

Medverkande på scen

Ayla Kabaca, sång
Klas Backman, slagverk
Emeli Jeremias, bas
Björn Börjeson, gitarr

Om Ayla Kabaca

Programledaren, sångerskan och skådespelaren Ayla Kabaca är känd för många barn genom sitt arbete på bland annat SVT:s Barnkanalen, Konserthuset och Skansen. Ayla Kabaca har bland annat belönats med Alfons-Bokalen för sina insatser inom barnkultur.

Om låtarna

I föreställningen sjunger vi klassiska barnlåtar som "Vi är bollar", "Du käre lille snickerbo", "Hjulen på bussen", "Min hatt den har tre kanter", "Ska vi byta grejer" och "Apans sång". Nu finns skivan med alla låtar från Aylas sång från en luftballong på Spotify. Lyssna här!länk till annan webbplats

Arrangör

Föreställningen arrangeras av Parkteatern och Upplands Väsby kommun med stöd av Stockholms läns landsting.

Parkteaterns webbplatslänk till annan webbplats

Evenemanget på Facebooklänk till annan webbplats

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 21 augusti kl. 18.00 - 19.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun 08-590 970 00
Biljettinformation: Fri entré