Nominera Årets Väsbybo

Nu är det dags att utse Årets Väsbybo. Känner du till någon som har gjort något extra för kommunen – en eldsjäl som brinner för att sprida glädje och engagemang och som bidrar till att göra Väsby till en bättre plats? Nominera din kandidat här!

Välkommen att nominera din kandidat till utmärkelsen Årets Väsbybo. Det kan vara en person som gjort något särskilt för de som bor här eller som hjälper till att sätta Upplands Väsby på kartan.

Ange personens namn och skriv en kort motivering varför just denna person ska bli Årets Väsbybo. Den nominerade ska vara boende i Upplands Väsby eller ha en stark anknytning till kommunen.

Senast 6 maj vill vi ha din nominering.

Sista dag för nominering är 6 maj 2018.


Ditt namn
User information


Din e-postadress
User information

Vinnaren presenteras på nationaldagen

En jury väljer ut en vinnare bland de nominerade kanditaterna. Vinnaren av Årets Väsbybo presenteras vid nationaldagsfirandet på Upplands Väsby hembygdsgård den 6 juni 2018.

Tidigare vinnare av Årets Väsbybo

Förra året utsågs John-Eric Ericsson, 84 år, till Årets Väsbybo. Han uppmärksammades för sitt mångåriga engagemang för kommunen och har under många år lett uppskattade studiecirklar i datakunskap för seniorer.

Bland tidigare vinnare av utmärkelsen Årets Väsbybo finns:

  • Josefin Lillhage, simmare
  • Stig H Johansson, travkusk
  • hårdrocksgruppen H.E.A.T
  • Eric Hedqvist och Joakim Petersson, grundare av Team Pannben.
Senast uppdaterad: 9 april 2018
Uppleva och göra