Sport- och idrottsaktiviteter

Idrottslivet i Upplands Väsby är starkt och aktivt. Kommunen har många föreningar inom en rad olika sporter med medlemmar i alla åldrar. Det finns också många möjligheter för dig som vill idrotta och träna på egen hand.

Hitta föreningar i föreningsregistret

Om du eller ditt barn vill börja idrotta så kan du ta kontakt med en förening. Föreningarna i kommunen finns i föreningsregistret. Där kan du söka på olika sporter och aktiviteter eller på föreningens namn.

Föreningsregister

Spontanidrott

Spontanidrotten blir alltmer viktigt i samhället, för dem som vill idrotta och motionera utan att tillhöra en förening. I Upplands Väsby kan du löpträna i elljusspår och träna i utegym. Det finns också flera näridrottsplatser för dig som vill spela fotboll när du vill.

Kommunens elljusspår och utegym

Näridrottsplatser

Du som är under 18 år och över 65 år tränar gratis tillsammans med Team Pannben. Övriga kan teckna medlemskap. Team Pannbens träningar äger rum på Vilundaparkens anläggningar och i Messingen.

Den kostnadsfria träningen sker med stöd av Upplands Väsby kommun.

Kontakta Team Pannben för anmälan och schema.

Team Pannbens webbplatslänk till annan webbplats

Väsby stadslopp är ett motionslopp för alla med rörelseglädjen i fokus. Spring 5 kilometer eller 10 kilometer genom de centrala delarna av Upplands Väsby. Barn kan också delta i ett barnlopp på 1 kilometer.

Väsby stadslopp arrangeras av Team Pannben i samarbete med Upplands Väsby kommun och andra sponsorer.

Nästa Väsby stadslopp äger rum 19 maj 2018.

Information om Väsby stadslopp och hur du anmäler dig på Team Pannbens webbplatslänk till annan webbplats

Uppleva och göra