Musikläger 2020 – inställt

Musikläger bild

Här hittar du information och anmäler dig till kulturskolans läger i sommar, som är för elever som redan har plats i kulturskolan.

Vill du anmäla ditt barn till något av våra ordinarie ämnen ska du göra det på Anmälan och uppsägning

Uppdatering 2020-04-17

Lägret inställt

Kulturskolan och elevföreningen Kompet har tillsammans beslutat att inte genomföra lägret i juni pga läget med Covid-19.

Vi försöker att hitta en annan tidpunkt efter sommaren eller bit in på hösten för läger (eller motsvarande aktivitet). Information kommer så snart planeringen är klar.

De anmälningar som kommit in kommer vi att ta bort, ni är varmt välkomna att anmäla er på nytt när ny info kommer.

Om maxantalet deltagare uppnås så stänger formuläret ovanför. Du kan då istället ställa ditt barn i kö till musiklägret:

Om lägret

Välkommen att starta sommarlovet med en skön helg fylld av musik och andra roliga sommaraktiviteter! Se information och anmäl dig nedan.

12–14 juni, dagtid i Messingen. Ett sommarläger för kulturkolans musikelever som går i klass 4–9. Alla instrument, sång och kör. Vi spelar och sjunger tillsammans i olika gruppsammansättningar, med både nya och gamla kompisar. Musiken har självklart stor plats på lägret! Förutom spelandet blir det också gemensamma aktiviteter som disco och andra roligheter.

Anmälan

Öppen 20 mars–20 april. Begränsat antal platser, anmälan är bindande.

Kostnad

800 kr. Bekräftelse tillsammans med vidare informa­tion kommer via mail i mitten av maj. Avgiften betalas efter mottagen bekräftelse.

Detta ingår

Alla måltider och aktiviteter.

Lägerledare

Kulturskolans lärare står för det musikaliska innehållet, och elevföreningen Kompet för övriga aktiviteter.

Lägerföräldrar

För att lägret ska kunna genomföras behövs föräldrar eller andra nära anhöriga som hjälper till med praktiska saker under ­lägerhelgen. Du bjuds som frivillig på alla måltider och trevlig samvaro! Elevföreningen Kompet leder och fördelar arbetet. Anmäl ditt intresse i samband med lägeranmälan. Frågor besvaras av Emma Lager, emma.tym.lager@gmail.com.

Frågor?

Kontakta din lärare eller maila kulturskolan@upplandsvasby.se

Senast uppdaterad: 17 april 2020