Arbete för ungdomar

Vägval unga ger stöd och vägledning för dig som är mellan 16 och 24 år och som inte går i skolan eller jobbar. Med utgångspunkt från vad du vill ger vi dig stöd att komma närmare de mål du har.

För dig som är mellan 16 och 24 år

Hos Vägval unga finns ungdomscoacher som kan hjälpa dig att komma igång eller komma vidare, vare sig det handlar om jobb, studier eller någonting annat. Det finns också tillgång till arbetsförmedlare samt studie- och yrkesvägledare.

Det är inte alltid lätt att veta vad man vill göra. Vägval unga kan vara ett bollplank i funderingar kring nuläge och framtid. Vi hjälper dit att se möjligheter och att hitta nya alternativ. Hos oss finns erfaren personal med goda kontakter inom kommunen och det lokala näringslivet.

Välkommen att kontakta oss: vagvalunga@upplandsvasby.se. Vi finns också på Facebook och Instagram-följ oss gärna. Vi lägger upp aktiviteter för alla kommunens unga. Vår besöksadress är: Anton Tamms väg 1.

Sommarjobb i kommunen

Ansökningsperioden för att söka sommarjobb via kommunen pågår 1 mars-31 mars.

Information om sommarjobb 2018

Det kommunala aktivitetsansvaret

Är du mellan 16 och 19 år och har gått ut grundskolan men inte är placerad vid någon gymnasieskola? Då kommer du att kontaktas av kommunens aktivitetsansvar. Du kan också själv höra av dig till oss genom att kontakta oss via vagvalunga@upplandsvasby.se alternativt fylla i formuläret "Aktivitetsansvar- för dig som saknar gymnasieplats".

Hitta studier, praktik eller arbete

Hos aktivitetsansvaret kan du få hjälp med att hitta vägar till studier, praktik eller arbete. Tillsammans med en ungdomscoach gör ni en individuell planering för just dig.  

Kontakta oss för ett möte

Vill du komma i kontakt med aktivitetsansvaret bokar du ditt möte här:

vagvalunga@upplandsvasby.se

Vägval unga på Facebooklänk till annan webbplats

Vägval ungdom på Instagramlänk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 15 januari 2020
Näringsliv och arbete