• Startsida
  • / Nu startar Etableringslyftet – ett lyft för företag på jakt efter arbetskraft

Nu startar Etableringslyftet – ett lyft för företag på jakt efter arbetskraft

Etableringslyftet vill underlätta för dig som arbetsgivare att hitta rätt kompetens. Samtidigt som det bidrar till en snabbare och kortare väg till egen försörjning för nyanlända.

Med stöd av Etableringslyftet blir det lättare för dig som arbetsgivare att hitta rätt kompetens. Etableringslyftet skapar även möjligheter för en snabbare och kortare väg till arbete för nyanlända.

Etableringslyftet erbjuder skräddarsydda introduktionskurser för nyanlända riktade mot en bransch eller en specifik arbets-givare. Nyanlända praktikanter och dina medarbetare får stöd av Etableringslyftets språkstödjare på företaget och våra coacher garanterar en kontinuerlig uppföljning. Vi samverkar med Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildningar och kommer att erbjuda olika rekryteringsträffar.

Är ditt företag i behov av arbetskraft?

Vi vill gärna höra hur Etableringslyftet bäst kan stötta dig som arbetsgivare, när det gäller dina behov av arbetskraft och kompetensförsörjning. Kontakta Amir Amin, projektledare för Etableringslyftet, amir.amin@sigtuna.se eller 08-591 26 395, så bokar vi in ett möte.

Snart inviger vi Etableringslyftets nya lokaler på Turebergsvägen 1 B i Sollentuna. Håll utkik efter inbjudan och läs mer om Etableringslyftet på:

www.etableringslyftet.selänk till annan webbplats

Etableringslyftet är ett projekt som drivs av Upplands Väsby kommun tillsammans med kommunerna i Sollentuna och Sigtuna samt Arbetsförmedlingen.

Senast uppdaterad: 10 september 2018