• Startsida
  • / Möjlighet till fullt fokus på Vuxenutbildningen

Möjlighet till fullt fokus på Vuxenutbildningen

John Gustafsson, rektor på VNG och vuxenutbildningen får nu chansen att lägga sitt fokus på vuxenutbildningen.

John Gustafsson, rektor på Väsby Nya Gymnasium (VNG) och vuxenutbildningen kommer att lägga sin tid på vuxenutbildningen. Sedan 2017 har John haft en delad rektorstjänst för både VNG och Väsbys vuxenutbildning. Med start från höstterminen 2018 kommer John att fokusera heltid på vuxenutbildningens verksamhet och den stora utvecklingsfas och expansion, som den står inför. Vuxenutbildningen ska bereda möjlighet för ungdomar och vuxna att snabbt komma ut i utbildning och arbete. Väsby växer och behovet av att satsa på utbildning och arbete är viktigt!

- Jag har jobbat i Väsby och på VNG sedan 2013. Väsby kommun har bra utbildningsmöjligheter för sina invånare och jag gillar att arbeta här. Det har varit fantastiskt att få vara med och bygga upp gymnasiet och det täta samarbete som nu finns med olika lärosäten. Nu ska det bli roligt att få lägga mitt fulla fokus på vuxenutbildningens verksamhet, berättar John Gustafsson rektor på VNG och vuxenutbildningen.

John kommer att jobba kvar med sin delade tjänst fram till sommaren. Målet är att ha en ny rektor på plats på VNG när höstterminen 2018 startar.

- Vi är otroligt glada att få ha kvar John i Väsby med den breda kompetens och erfarenhet han har inom utbildningsområdet, säger Synnöve Fridén chef för de kommunala skolorna och förskolorna.

Senast uppdaterad: 28 mars 2018