• Startsida
  • / Enheten för personligt stöd vann Upplands Väsbys kvalitetsutmärkelse

Enheten för personligt stöd vann Upplands Väsbys kvalitetsutmärkelse

Den 30 november delades kvalitetsutmärkelsen ut i Upplands Väsby kommun och vinnare blev Enheten för personligt stöd från Väsby stöd och omsorg. Utmärkelsen går till en verksamhet i kommunen som höjt kvalitetsarbetet.

Enligt juryns motivering har verksamheten genomsyrats av ett självklart och grundligt kvalitetstänkande och ständig vilja att utvecklas. Den goda kvalitén uppnås genom ett tydligt och genomtänkt ledarskap där medarbetarna får ett stort ansvar och deras kompetens tas tillvara och utvecklas. Med hjälp av en stark teamkänsla uppnår enheten mycket goda resultat med stort individfokus och delaktighet.

- Jag är så glad för mina medarbetares skull och så stolt över att vara deras chef och för det fina arbete vi gör tillsammans, säger Iréne Lundberg, chef på Enheten för personligt stöd.

Innovationspriset delades samma kväll ut till Väsby Makerspace och Digitalistorna. Makerspace är ett kreativt centrum för IT-slöjd och kan ses som en förlängning av kommunens förskolor och skolor och digitalistorna tilldelas innovationspriset för sitt lärande till förskolepedagoger via Youtube. Innovationspriset vill uppmärksamma något som förbättrat kvaliteten, ökat effektiviteten, bidragit till en hållbar utveckling eller gjort arbetet enklare. Allt i syftet att öka nyttan för Väsbyborna.

Upplands Väsbys kvalitetsutmärkelse har delats ut sedan 2012 och föräras en verksamhet i kommunen som höjt sitt kvalitetsarbete. Tävlingen är ett sätt att inspirera och skapa dialog om kvalitetsarbetet.

Senast uppdaterad: 7 december 2017