• Startsida
  • / Extra polisnärvaro i Väsby pga senaste dygnets händelser

Extra polisnärvaro i Väsby pga senaste dygnets händelser

Polisen har extra närvaro i Väsby då två män hittats avlidna det senaste dygnet på två olika adresser i Upplands Väsby. I nuläget är det oklart hur de avlidit och förundersökningar om mord alternativt dråp pågår.

Det senaste dygnet har två män hittats avlidna på olika adresser i Upplands Väsby. I nuläget är det oklart hur de avlidit och förundersökningar om mord alternativt dråp pågår. Båda personerna har avlidit inomhus och det är oklart hur de skador de fått har uppkommit.

– Polisen arbetar intensivt för att lösa de här brotten och ta reda på vad som hänt, säger Emil Andersson, lokalpolischef för Sollentuna, Sigtuna och Upplands Väsby. Upplands Väsby är och ska vara en trygg kommun där ingen ska behöva känna oro. Vi kommer att ha extra poliser ute för att öka tryggheten.

Den första händelsen inträffade på Hasselgatan centralt i Upplands Väsby strax efter klockan ett på natten den 14 november. Den andra händelsen skedde i området Odenslunda vid elvatiden på förmiddagen den 14 november. Båda personerna hittades inomhus.

Med anledning av detta har Polisen extra resurs i området. De kommer att finnas i området för att dels svara på frågor men också för att ta emot information. De som har information att lämna om någon av händelserna kan också höra av sig till Polisen på 114 14.

Senast uppdaterad: 15 november 2017