6 april kl. 15.00 - 17.00

Vegas i Väsby!

En svartvit bild. Från vänster: artisten Karl Dyall gör en segergest, artisten Rennie Mirro hoppar högt och håller en mikrofon i vänster hand, artisten Joachim Bergström hoppar och ler. Alla tre har svart kostym.

Foto: Mattias Edwall


FÅTAL PLATSER KVAR! Hyllad sång- och dansshow med Karl Dyall, Rennie Mirro, Joachim Bergström och Blåsarsymfonikerna kommer till Messingen!

Musikalstjärnorna Karl Dyall, Rennie Mirro och Joachim Bergström i sångtrion The High Society kommer tillsammans med orkestern Blåsarsymfonikerna till Väsby med sin bejublade Las Vegas-show! Upplev en unik hyllning till legendariska artister som Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr.

Karl Dyall är känd från tv och som sångare, dansare och kompositör. I början av karriären var han en företrädare för streetdansen i Sverige och han har varit svensk mästare i både breakdance och freestyledans. Musikaldebuten kom med "Fantomen" på Scalateatern i Stockholm. Sedan dess har Dyall medverkat i en lång rad bejublade produktioner på de stora svenska scenerna.

Rennie Mirro var i många år anställd vid Kungliga Baletten innan han slog igenom på musikalscenen. Han har sedan tilldelats teaterpriset Guldmasken för huvudrollen i "Grease" på Göta Lejon 2004. 2012 satte han upp succéföreställningen "From Sammy with Love" på Stockholms Stadsteater tillsammans med Karl Dyall.

Joachim Bergström är en sångare och musikalartist som har synts på GöteborgsOperan i flera stora musikaler. Han har också spelat in två soloalbum och medverkat som sångare i Let’s dance. 2010 mottog han Monica Zetterlund-stipendiet för sina framgångar.

Bild: Orkestern Blåsarsymfonikerna står uppställda i två rader. Alla är klädda i svart och håller i sina musikinstrument.

Blåsarsymfonikerna. Foto: Elinor Wermeling


Blåsarsymfonikerna
(tidigare Stockholms Läns Blåsarsymfoniker) är en nyfiken orkester som utmärker sig för sin stora genrebredd, sina gränsöverskridande samarbeten och ovanligt jämställda programpolitik. Man startade som en musikkår i SL:s regi redan 1906 och har idag utvecklats till en modern, djärv och nyskapande ensemble. Orkestern verkar främst i Stockholms län med Musikaliska på Nybrokajen som hemmascen, men har etablerat sig som en av Nordens ledande blåsarensembler med ett växande internationellt renommé.

Kapellmästare: Jan-Erik Radesjö

Föreställningslängd: cirka 2 timmar

Arrangör: Upplands Väsby kommun i samarbete med Blåsarsymfonikerna

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 6 april kl. 15.00 - 17.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se 08-590 973 00
Biljettinformation: 325 kr (ord. pris), 275 kr (barn/ung upp till 20 år). Boka biljett i Messingens reception, 08-590 973 00 eller köp online. Köpt biljett återlöses ej. Länk till mer biljettinformation