Ett friskare Väsby!

Arrangör: Upplands Väsby kommun
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun
Plats: Messingen, gymmet
Pris: Gratis för ungdomar under 18 år och vuxna över 65 år.

På tisdag gör vi avspark för Ett friskare Väsby.

Ett friskare Väsby är en satsning för att stärka folkhälsan i Upplands Väsby kommun. Tillsammans med Team Pannben svettar vi oss igenom ett styrketräningspass i Messingen. Kommunalrådet Anders Rosén (V) medverkar på träningen och presenterar den nyligen framtagna folkhälsorapporten. Medverkar gör även kommunalråden Mathias Bohman (S), Lars Valtersson (MP) och Roland Storm (VB).

Ungdomar under 18 år och vuxna över 65 år tränar alltid gratis tillsammans med Team Pannben som ett led i samarbetet med Upplands Väsby kommun.

Vi ses på träningen!

Senast uppdaterad 18 oktober 2017