Vega invigs med öppet hus

Nu på fredag har ungdomsverksamheten Vega öppet hus för att fira invigning av sin nya lokal i Suseboparken. Alla är välkomna!

Redan förra sommaren flyttade verksamheten Vega till nya lokaler i Suseboparken, i april slog de upp portarna för besökare. Och nu är det dags för officiell invigning vilket firas med ett öppet hus för alla som är nyfikna på verksamheten.

Henrik Bylund, verksamhetschef framför Vegas lokal i Suseboparken.

Henrik Bylund, verksamhetschef framför Vegas lokal i Suseboparken tidigare i vår när renovering fortfarande pågick.

Det här händer under Vegas öppna hus, Fredag den 17:e juni:

Kl: 14:45 Dörrarna öppnas för allmänheten

Kl: 15:00 - 17:00 visas matchen mellan Sverige - Italien i biorummet.

Kl: 15:45 - 16:00 Kultur- och fritidsnämndens ordförande Leif Bejhed håller invigningstal

17:00 -21:00 prova på olika aktiviteter i huset

17:00 -19:00 grillning om vädret tillåter

Kl 21:00  öppna huset avslutas

Det kommer att bjudas på lättare mat samt dryck under hela kvällen

Vega är en viktig verksamhet för kommunens unga mellan 16 och 20 år. Det är gratis att besöka och främst inriktat på kulturaktiviter, men här kan även de som vill få stöd med tillexempel skoluppgifter och jobbansökningar. Vega bedrivs av kultur-och fritidskontoret med stöd av Studieförbundet och är en drog- och alkoholfri verksamhet.

Senast uppdaterad 26 september 2016