Välkomna till Väsbys första konstrunda

För första gången arrangeras en konstrunda i Upplands Väsby kommun. Här kommer besökare ha möjlighet att uppleva konst på nära håll i lokala konstnärers ateljéer!

Konstrundan kom till efter ett medborgarförslag från Kerstin Sabel och nu har kommunen beslutat att bidra med medel till marknadsföring av denna.

Det är första gången en konstrunda anordnas i kommunen och en ideell arbetsgrupp har jobbat med att samordna evenemanget.

Ateljéerna kommer att ha öppet 29 och 30 april mellan kl. 11 och 16. På kulturhuset Messingen kan du se en samlingsutställning med exempel på konst av de ca 25 medverkande konstnärerna.

Förutom enskilda konstnärer kommer även tre permanenta utställare ha öppet nämligen Piccus café, The Nut House och Väsby konsthall.

ABF:s studiecirklar kommer att visa sin konst i ABF:s lokaler på Optimusvägen.

Ladda ner en folder med information och karta här.PDF

Väsby Konstrunda den 29-30 april 2017 kl 11-16.

Senast uppdaterad 01 maj 2017
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster