Hon vann delfinalen i Funkismello

Vinnare i Upplands Väsbys delfinal i FunkisMello 2017 blev Aji Jack med låten ”How far I´ll go” .

-Det kändes jättebra, det var pirrigt i magen men jag har övat mycket hemma, berättar Aji efter tävlingen.

Hon valde låten ”How far I´ll go” av Aulii Cravalho från Disneyfilmen Vaiana för att hon älskar att kolla på animerad film med mycket musik i.

Aji kommer nu att vara den som representerar Upplands Väsby i den stora finalen på Cirkus 24 april.
Mer info finns på www.funkisgladje.selänk till annan webbplats.
Biljetter finns att köpa på Ticnet.

Juryns Motivering:

En fin sångröst. Sätter tonerna perfekt med alla tonartshöjningar.
En fantastisk scennärvaro. Får med sig hela publiken.En riktig ”disneyprinsessa”.

Vinnare av delfinal av Funkismello blev Aji Jack.
Senast uppdaterad 21 februari 2017