Demokratiforum för unga

Bild på ryggar. Alla har tröjor med text ung i väsby 16.

Bild från förra årets forum.

Ung i Väsby är ett demokratiforum för dig som går i klass 6 till 9 i Väsby. Här har du möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i din kommun.

Under forumet kommer du kunna ställa frågor direkt till Väsbys politiker som är på plats. Du kommer även kunna ställa frågor till personer som är anställda i kommunen. I år kommer temat vara miljö och mycket av det som vi kommer dskutera kommer röra just det.

På forumet kommer det flera elever från olika skolor som du har chans att mingla med under dagen.

Anmäl dig fram till 31 januari.

Ung i Väsby anordnas en gång per år.
I år hålls forumet den 15 februari, i Multihallen i Messingen. Kl 9-12.

Senast uppdaterad 10 januari 2017