Många besökare när stationen firade 150 år

Många väsbybor deltog under söndagen när Upplands Väsby kommun ihop med Väsbyhem firade att det var 150 år sedan som stationen kom till. Det var också då som namnet Väsby togs i bruk.

Många besökare när stationen firade 150 år

Under dagen gick det fem turer med ånglok från Upplands Väsby till Märsta som alla var fullsatta med vuxna och barn som ville testa att åka tåg som förr i tiden. Med andra ord var det över 1 500 personer som valde att åka det ångande tåget.

Under festivalen uppträdde flera artister och elever från musikskolan. Väsbyhem, som arrangerade dagen tillsammans med kommunen, hade på plats hoppborgar och hinderbana för barn.

Många besökare när stationen firade 150 år

Väsby Entrés projektkontor invigdes också under dagen, och många väsbybor hittade även dit.

Senast uppdaterad 20 september 2016