Dags för picknick!

Med sol och värme rycker det i picknikfiltarna. Här är tre tips på picknickställen från senaste numret av vår tidning Hej Väsby.

1. Barockparken ligger en kilometer norr om stationen. Här breder en fantastisk park ut sig och det passar verkligen fint att duka fram en härlig picknick. Efteråt kan ni njuta av en promenad i den vackra parken eller ta en vilopaus på någon av de strategiskt utplacerade parkbänkarna för att spana in det rika fågellivet.

2. Järnvägsparken vid Väsbyån har gräsytor att slå sig ner på och utsikt över den vackra ån. När ni picknickat klart kan ni ta en promenad på den gamla bron för att mata fåglar.

3. Suseboparken som invigdes i augusti 2015 har fått en fin grillplats och de stora gräsytorna passar perfekt för picknick. Vill ni slippa sol går det bra att slå sig ner bland trädens skuggor. Efter picknickstunden kan ni passa på att spela pingis eller testa någon av parkens träningsmaskiner.

Picknickfilt

Vilket är ditt favoritställe? Något av våra tips eller är det någon annan plats? Dela gärna med dig genom att mejla till hejvasby@upplandsvasby.se eller genom att skriva en kommentar på Facebooklänk till annan webbplats.

Senaste numret av Hej Väsby kan du antingen plocka upp ett nummer av i kommunhusets reception i Väsby Centrum eller ladda ner som pdflänk till annan webbplats. På hejvasby.selänk till annan webbplats kan du läsa ett urval av artiklarna.

Senast uppdaterad 08 juli 2016