Kommunen tar över driften av Messingenhuset 1 februari

Upplands Väsby kommun tar över driften av Messingenhuset från Sodexo den 1:a februari. Förhoppningen är att den nya driftsenheten ska vara ”en väg in” för alla som besöker, bokar och vistas i lokalerna.

Det är kultur- och fritidskontoret som tar över driften från Sodexo den 1:a februari. "Vi kommer jobba mycket med att förenkla rutiner för bokingar och felanmälan samt ge hyresgäster och besökare ett gott bemötande. Dessutom kommer en nyanställd producent arbeta för att fylla huset med ännu mer spännande aktiviteter" - Maria Röstberg, kultur- och fritidschef.

Som ett steg i att göra Messingen mer tillgängligt blir det billigare att boka lokaler för föreningar från den 1:a februari. Det blir även möjligt för föreningar och andra hyresgäster att ta med eget fika till sina aktivieter. Lokaler bokas som vanligt genom Messingens reception: telefon 08-590 973 00 eller mail messingen@upplandsvasby.se.

Cafeterian stängs fredag 29 januari kl.13:00, och kommer att hållas stängd i väntan på ny uppdragstagare. Under tiden serveras kaffe i receptionen. Föreningar och andra hyresgäster som vill beställa fika eller mat till sina aktiviteter kan boka catering via Fazer. Fazer tar över som ny matleverantör i Messingen, det går bra att kontakta receptionen för hjälp med catering.

Senast uppdaterad 29 januari 2016