Ishall

Isproblem

Vi har under hösten haft återkommande problem med isen i hallen. Vi beklagar att detta påverkar verksamheterna och allmänhetens åkning i hallen. Det är tekniska problem med nedkylningen och därmed isproduktionen. Vi har under hösten arbetat tillsammans med vår ordinarie personal, vår kylfirma samt utomstående expertis. Olika delar har bytts ut och tester har utförts. För att inte ytterligare riskera driftstörningar under innevarande säsong kommer vi från kommunens sida att hyra in ett externt kylaggregat. Vi har tidigare använt detta kylaggregat med gott resultat. Vi hoppas ha kylaggregatet monterat och driftssatt i början på januari. Arbetet med fortsatt felsökning och framtida handlingsalternativ fortsätter under våren.

Mats Gruman fritidskoordinator Kultur - och fritidskontoret

Senast uppdaterad 21 december 2015