Anmäl dig till Ung i Väsby 2016

Vill du som är mellan 12-15 år vara med och påverka det som händer i din hemkommun? Anmäl dig då till demokratiforumet Ung i Väsby som arrangeras för trettonde året i rad den 10 februari 2016.

Ung i Väsby genomfördes för första gången en lördag i september 2003 och har sedan dess blivit ett viktigt forum där ungdomar kan göra sina röster hörda.

Upplands Väsby kommun arbetar ständigt för att kommunen ska vara en trygg plats att växa upp och bo i. Ungdomars åsikter och förslag i det arbetet är oerhört värdefulla och viktiga. Temat på Ung i Väsby 2016 kommer därför att vara TRYGGHET och du som anmäler dig kommer att få möjligheten att framföra dina ideér och förslag kring vad du tycker att trygghet är. Redan vid anmälan har du möjlighet att ställa en fråga som kan komma upp i politikerdebatten.

Forumet anordnas den 10 februari 2016 och du som går i årskurs 6-9 är välkommen att delta. Anmäl dig till Ung i Väsby på länken nedan från och med den 17 december - 29 januari. Max 200 deltagare får plats på forumet.

Förutom att lämna förslag och idéer i aktuella trygghetsfrågor kommer deltagarna på Ung i Väsby också ges möjlighet att ställa frågor till kommunens beslutsfattare och diskutera lokalpolitiska frågor.

Anmäl dig till Ung i Väsby 2016

På Ung i Väsby 2013 fick ungdomarna möjlighet att speeddejta kommunens politiker och tjänstemän under några minuter.

Senast uppdaterad 26 januari 2016