Kartappen Gröna kilar är nu lanserad

Den 29 april lanserades appen naturkartan Gröna kilar vid Södersätra koloniområde i Sollentuna. På plats var både politiska representanter och tjänstemän från Täby, Danderyd, Sollentuna och Upplands Väsby.

Appen är ett verktyg att använda för att hitta ut i naturen. Från den position man är kan man se hur långt man har till olika besöksmål som grillplatser, badplatser, vandringsleder, naturreservat mm. Det finns information och bilder om platser och aktiviteter. Kommunerna kommer att succesivt utöka materialet med nya platser och mer information.

Du kan ladda ner appen gratis till din mobiltelefon via din appstore! Sök på ”Gröna Kilar”.

Senast uppdaterad 30 april 2015