Anmäl dig till Ung i Väsby 2015

Är du mellan 12-15 år? Vill du diskutera och förhoppningsvis förbättra saker i skolan? Då ska du anmäla dig till Ung i Väsby 2015 - demokratiforumet där  ungdomarna får göra sina röster hörda.

Den 11 februari arrangeras ungdomsforumet Ung i Väsby för tolfte året i rad. Ung i Väsby är ett demokratiforum som anordnas för att väsbys unga ska få möjlighet att diskutera och påverka kommunen. Forumet startar med två workshops med temat SKOLAN, där du som ung ges möjlighet att diskutera ett antal frågor inom temat. Hur kan du som elev påverka på din skola? Vad får dig att trivas i skolan? Vad motiverar dig till att lära dig?

Kommunens unga kommer också ges möjlighet att ställa frågor till politiker och tjänstemän genom en så kallad ”speed-dating”. En speed-dating är korta möten med beslutsfattare där du som ung får möjlighet att ställa frågor som du tycker är viktiga.

Anmälan till forumet är nu öppen och kommer att pågå fram till och med den 28 januari. Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller. Så välkommen att anmäla dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster till Ung i Väsby 2015.

Senast uppdaterad 27 januari 2015