Drop in-vigsel på nationaldagen på Hembygdsgården

Kom och fira Sveriges nationaldag på Hembygdgården vid Runby i Väsby. Dagen till ära bjuds det på musik, körsång, dans och trollkonst. Vi passar även på att välkomna nya medborgarna i kommunen med en liten ceremoni samt hyllar årets Väsbybo.

Förutom Väsbys nya medborgare är alla som vill välkomna att delta i firandet på gården där det kommer att vara fullt med aktiviteter. Musik, dans och sång finns givetvis på schemat men för de mindre barnen ordnas det även ansiktsmålning och trollkonst.

För första året någonsin anordnas det även en drop-in Vigsel i samband med firandet. Alla som vill kan viga sig och det enda brudparet behöver ha med sig är vittnen samt aktuella papper. Brudparet förses med bukett och vigselfika och kan viga sig mellan 13.00 – 14.30. Dagen avrundas med en bröllopsvals på scen.

Kom och njut av nationaldagen i en härlig miljö!

Några hållpunkter under dagen:

12.00 Cafésereveringen öppnar
12.30 Invigning-det officiella firandet börjar