Kommunerna längs Mälaren - Håbo, Upplands-Bro, Järfälla, Ekerö, Upplands Väsby och Sigtuna – har en gemensam vision om ett nät av strandnära besöksmål med regelbunden båttrafik, från sommaren 2015, som knyter samman kommunerna och ger regionen ökad attraktionskraft med avseende på både boende, besök, inflyttning och etableringar.

Under detta år genomför man ett projekt, med hjälp av Länsstyrelsen och Landstinget, för att undersöka möjligheterna att etablera båttrafik. Vi är tacksamma om du kan hjälpa oss genom att besvara några frågor! Det tar bara några minuter och ditt svar kommer att behandlas anonymt.

Senast uppdaterad 20 mars 2014