Väsby kulturklassiker förlängs till 2014

Väsby kulturklassiker förlängs till och med sista april 2014. Ta med foldern, samla underskrift från de olika verksamheterna och få pris, uppmanar Kristina Klempt (FP) ordförande i kultur- och fritidsnämnden.
Väsby kulturklassiker förlängs till och med sista april 2014.
Då flera aktörer hört av sig till kommunen med önskemål om förlängd tid för att kunna genomföra aktiviteterna förlängs nu tidsfristen till sista april 2014. Det går alltså bra att fortsätta med samma folder och fylla på också med aktiviteter gjorda under våren 2014.

Väsby kulturklassiker är en nyhet som syftar till att lyfta och marknadsföra olika kulturverksamheter i Väsby under 2013. Foldern visar upp ett axplock av aktiviteter och verksamheter som finns i Väsby. Ett sätt att locka ännu fler Väsbybor att ta del av kulturutbudet och besöka nya arenor och verksamheter.

Vid sex eller fler signaturer (insamlade till och med april 2014) är du välkommen att skicka in signatursidan till kommunen. Du får då ett diplom för genomförd Kulturklassiker 2013/2014 samt jubileumsboken Väsby — där färgstarka människor möts. Har du lyckats genomföra tolv aktiviteter får du dessutom en överraskning! Kom ihåg att fylla i dina kontaktuppgifter.

Du kan hämta foldern vid Väsby Direkt, i kommunreceptionen eller på biblioteket. Den delas även ut på olika platser i kommunen via de verksamheter som är med.

Du kan också ladda hem foldern som pdf, klicka här>>>PDF

Väsby kulturklassiker är instiftat av kultur- och fritidsnämnden i Upplands Väsby kommun.

Senast uppdaterad 16 december 2013