Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Bibliotek

Upplands Väsby bibliotek

Ett bibliotek för alla!

På biblioteket kan du låna många olika typer av medier, läsa tidningar och tidskrifter, låna en dator och det finns många sköna sittplatser om du bara vill sitta ned en stund.

Du kan låna ljudböcker, lättlästa böcker och böcker med stor stil. Har du svårt att läsa vanliga böcker finns också daisytalböcker. Dessa kan skickas med post om du har något rörelsehinder som gör det svårt för dig att komma till biblioteket.

Utbudet av daisytalböcker är stort eftersom biblioteket har tillstånd att ladda ned dessa från Talboks- och punktskrifts-biblioteket. Du kan också låna en dator med förstorings- och talsyntesprogram.

Det finns en äppelhylla där du hittar böcker, talböcker och annat för och om barn med olika funktionsnedsättningar. Här finns också DVD-filmer med teckenspråk och taktila barnböcker.

Telefon: 08-590 973 70
E-post: biblioteket@upplandsvasby.se
Hemsida: www.upplandsvasby.se/bibliotek
Plats: Messingenhuset, Love Almqvist Torg 1

Sidansvarig: Erik Hjelmfors
Senast uppdaterad 22 april 2014

Kontaktinformation

Relaterad information

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster