Föreläsningar och kurser

Forum Funktionshinder - Kurser

Forum Funktionshinder är ett informationscenter med bibliotek, rådgivning och utbildning för alla som är intresserade av frågor som rör funktionsnedsättningar, både privat och yrkesmässigt.

Forum Funktionshinder erbjuder både kurser och arrangemang för föräldrar och andra anhöriga till barn, tonåringar och vuxna med funktionsnedsättning samt kompetensutveckling för dig som i ditt arbete möter personer med funktionsnedsättning. Du kan till exempel arbeta inom kommunal förvaltning eller omsorg, på skola, fritidsverksamhet, vårdcentral, sjukhus, psykiatrisk mottagning eller habilitering.

Kalendarium med kurserlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Autismforums öppna föredrag

Autismforum anordnar öppna kostnadsfria föredrag. Alla som är intresserade är välkomna. För att vara säker på att få plats, kom i god tid! Det går inte att föranmäla sig.

Sidansvarig: Erik Hjelmfors
Senast uppdaterad 14 januari 2015

Kontaktinformation

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster