Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Nyheter näringsliv och arbete

 • 27 mars 2017

  Fler sommarjobb behövs!


  Har ni samlat på er arbetsuppgifter som inte hunnits med under året eller som behöver göras trots att det är sommar och semester? Passa då på att lösa problemet och samtidigt göra en insats för ungdomarna i Upplands Väsby genom att ta emot en eller flera sommarjobbare.
 • 16 mars 2017

  Dags att söka sommarjobb


 • 06 mars 2017

  Jobbchansen rekryteringsmässa i Messingen


  Nu på torsdag kl 10.00-15.00 kan du komma ner till Messingen och träffa ett stort antal arbetsgivare som behöver rekrytera inom ett antal olika branscher.
 • 28 oktober 2015

  Underlag om upphandling kring personlarm ut på remiss


  Upplands Väsby kommun ska upphandla person/överfallslarm och lämnar härmed ut förfrågningsunderlaget på remiss. Syftet är att företag ska komma in med synpunkter.
 • 19 maj 2015

  Vad är Vägval ungdom?


  Sedan hösten 2014 drivs projektet Vägval ungdom av Upplands Väsby kommun och Arbetsförmedlingen. Vägval ungdom är en verksamhet för unga 16-24 år som saknar sysselsättning, det vill säga studier eller arbete. Principen för arbetet är ”en väg in, flera vägar ut” där samarbete mellan enheter och myndigheter hjälper ungdomen vidare mot sitt mål.
 • 14 oktober 2014

  Reportage från Näringslivsdagen


  I Messingen annornade Väsby Promotion tillsammans med kommunen den årliga Näringslivsdagen. Klicka nedan för att se filmen och höra röster från Näringslivsdagen.
 • 28 januari 2014

  Upplands Väsby, Sigtuna och Sollentuna kommun välkomnar till rekryteringsmässa


  Upplands Väsby, Sigtuna och Sollentuna kommuner inleder ett samarbete med arbetsförmedlingen för att kunna erbjuda sina ungdomar och vuxna från 16 år och uppåt säsongs- och sommar jobb. Rekryteringsmässan ger ett unikt tillfälle för arbetssökande att träffa arbetsgivare som aktivt söker personal.
 • 22 november 2013

  Nytt varuhus för hemmet öppnat i Väsby


  Många Väsbybor tog tillfället i akt att besöka InfraCity under fredagen. Det gjorde även representanter för Upplands Väsby kommun som hälsade varuhuset välkommet till kommunen och överlämnade en gåva i form av böcker om Väsby.
 • 25 oktober 2013

  Näringslivsdag i Väsby


  Onsdagen den 23 oktober ordnades Näringslivsdagen av Upplands Väsby promotion med föreläsningar och företagarmässa.  
 • 24 april 2013

  Företagsklimatet i topp i Väsby


  Företagen i de flesta av landets 290 kommunerna upplever att företagsklimatet har blivit sämre, visar årets ranking av företagsklimatet som genomförts av Svenskt Näringsliv. Väsby ligger dock fortfarande i topp med plats tretton i landet och plats sex bland länets 26 kommuner. Totalt sett backade vi fyra placeringar från 9:e plats i förra årets mätning till 13:e plats i årets ranking.
 • 21 september 2012

  Klimatfrukostmöte hos Wäsby Golf


  Golfklubben har jobbat systematiskt med energibesparingar och sett över byggnader, pumpstationer och maskinpark berättade Ragnar Bronäs, styrelseledamot i golfklubben. Många konkreta exempel på vad man kan göra för att spara energi och därmed pengar redovisades vid frukostmötet hos Wäsby Golf.
 • 03 juli 2012

  Upplands Väsby i Almedalen


  Väsby deltar i flera seminarier under Almedalsveckan i Visby, söndag 1 - söndag 8 juli. Väsby är dessutom nominerade bland de 10 bästa miljökommunerna i landet. Onsdag 4 juli offentliggörs vem som är bäst. Ta del av Väsbys program här nedan eller klicka på bilden för programmet som pdf.
 • 21 maj 2012

  50 ungdomar feriearbetar hos Teknik & Fastighet


  227 sökande ungdomar till sammanlagt 123 platser. Så ser den bistra verkligheten ut för feriearbetssugna ungdomar i Upplands Väsby. Av de 123 platserna finns 50 stycken inom Teknik- & fastighetskontoret och 30 stycken inom Väsby Välfärd. Nu utmanar Thomas Thunblom, chef för Teknik & Fastighet, övriga kommunala verksamheter och privata företag att låta fler unga få chansen till feriejobb.
 • 04 april 2012

  Näringslivsstrateg på plats för att stärka varumärket Väsby


  För att bevara sin ställning som ett starkt fäste gällande näringslivsfrågor har Upplands Väsby kommun för första gången anställt en näringslivsstrateg. Sedan årsskiftet sitter Bengt Pålsson på den posten och hans främsta uppgift är att tillsammans med tjänstemännen på de olika kontoren arbeta för att stärka varumärket Väsby. Konkret innebär det att förbättra kommunens arbete när det gäller att bli  en bra plats att driva företag eller etablera sig på.
 • 01 juli 2011

  Sommarlovsentreprenörerna är presenterade


  Den 17 juni hölls Kick-off cermonin för programmet Sommarlovsentreprenör, som var avslutningen på veckan som inledde programmet. Under veckan har ungdomarna arbetat aktivt med att hitta och/eller utveckla en företagsidé samt information, tankar och idéer runt entreprenörskapet.
 • 12 maj 2011

  Stort intresse för miljöledningsarbete bland Väsbys företagare


  Hur väl Sverige kommer att stå sig globalt i hållbarhetsfrågorna beror på i vilken grad vi kan gå från ord till handling lokalt. Ett exempel är företagens möjlighet att tillsammans med kommunen teckna Klimatavtal Väsby.
 • 03 maj 2011

  Företagsklimatet i Väsby bland de 10 bästa i landet


  Det gemensamma målet bland de tio bästa har därmed uppnåtts.

Sidansvarig: Anders Wink
Senast uppdaterad 10 mars 2011

Kontaktinformation

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster