Magasinet Hej Väsby!

Hej Väsby är magasinet för oss i Upplands Väsby. Magasinet ges ut av Upplands Väsby kommun och skickas ut till alla som bor och verkar i kommunen.

Hej Väsby kommer ut två gånger per år. För den som inte fått sitt exemplar i postlådan finns tidningen att hämta i receptionen i kommunhuset inne i Väsby Centrum eller i Messingen intill stationen.

Hej Väsby!länk till annan webbplats kan du dessutom läsa ett urval av artiklar och krönikor.

Vill du kontakta redaktionen gör du det genom att mejla hejvasby@upplandsvasby.se.

Hej Väsby! till final i Publishingpriset!

Publishingpriset är ett pris som delas ut för ”lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation” och har delats ut sedan 1990 i kategorierna print, webbplats och film. Hej Väsby! är nominerad i kategorin för ”Årets medlemstidning” 2017. Vinnarna offentliggörs den 23e oktober.

Sidansvarig: Linda Corsvall
Senast uppdaterad 29 augusti 2017