Sök innovationspriset 2017

Jobbar din enhet eller verksamhet på ett vinnande sätt med kvalitetsarbete? Då finns det ett pris att söka! Det har nämligen återigen blivit dags att ansöka om innovationspriset vars syfte är att inspirera och uppmärksamma kommunens kvalitetsarbete.

Förra året tilldelades tre verksamheter 30 000 kr var i bidrag. Bostad först, Romsk inkludering och hemmavinst för små hus. För prispengarna har Shabnam Shams Alishah och Simon Andersson på social- och omsorgskontoret åkt på studieresa till Finland för att fortsätta utveckla projektet Bostad först.

Innovationspriset är ett sätt att inspirera och skapa dialog om kommunens kvalitetsarbete. Priset vill uppmärksamma något som förbättrat kvaliteten, ökat effektiviteten eller bidragit till en hållbar utveckling. Det kan vara ett nytt arbetssätt, ny metod, nya former för dialog eller andra innovativa lösningar. Allt i syftet att öka nyttan för Väsbyborna.

Nu kan er verksamhet söka innovationspriset fram till den 30 september. Ansökan hittar du här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

”Självklart är det kul att vinna innovationspriset, då vet man att man gjort något bra som framförallt gynnar vår kommun och kommun medborgarna. Jag skulle absolut tipsa kollegor att ansöka” säger Shabnam, här tillsammans med sin kollega Simon.

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 13 september 2017