Delta i medborgarundersökningen

1.200 invånare i Upplands Väsby har blivit slumpmässigt utvalda att delta i medborgarundersökningen. Svaren från medborgarundersökningen används för att kommunen ska identifiera viktiga frågor och kunna utveckla miljö och verksamhet.

Varje år deltar Upplands Väsby i medborgarundersökningen som genomförs av Statistiska centralbyrån. Det är en viktig indikator för kommunen för att se hur invånarna trivs och hur man uppfattar den kommunala verksamheten. Svaren från enkäten tas tillvara i kommunens målstyrning. Därför är det viktigt att så många som möjligt deltar och då har man också chansen att påverka kommunens utveckling.

Det tar cirka 10 minuter att fylla i enkäten och man är helt anonym. Så om du blivit utvald att delta, tyck till och påverka framtidens Upplands Väsby.

Klicka här för att komma till undersökningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 05 september 2017