Nytt nummer av Hej Väsby!

Det senaste numret av Hej Väsby, magasinet för oss i Upplands Väsby, kom ut i början av juni och hade temat växa..

Magasinet har temat ”växande” då Väsby växer så det knakar. Läs om varför Väsby ska växa i en intervju med stadsutvecklingschefen, lös sommarkrysset och inspireras av bok- och odlingstips från kommunens experter. Det och mycket annat!

Tidningen delades ut till alla hushåll den 3:e juni och till alla företag och kommunala verksamheter den 2:a juni.

Fick du inget exemplar? Då kan du hämta ett i kommunhusets reception eller i receptionen i Messingen.

Läs Hej Väsby! som pdfPDF

Ett urval av artiklarna finsn också att läsa på www.hejvasby.selänk till annan webbplats.

Trevlig läsning!

PS! Sen vill vi förstås att du hör av dig och berättar vad du tycker om tidningen – eller kanske lämna tips om vad vi borde berätta om? Hör av dig till hejvasby@upplandsvasby.se DS!

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 15 juni 2017