Fortfarande tid att söka Kvalitetsutmärkelsen 2017

Det finns många verksamheter i kommunen som har ett bra kvalitetsarbete. Kvalitetsutmärkelsen har delats ut sedan 2012. Syftet med priset är att inspirera och skapa dialog om kvalitetsarbete och att lyfta goda exempel. Kommunens pris kan sökas fram till den 31 maj.

Tävlingen inbjuder alla verksamheter som finansieras av kommunen, både kommunala och privata. Förutom äran får vinnaren 10 000 kr per medarbetare upp till 200 000 kr, för fortsatt arbete med kvalitetsutveckling.

Läs mer om Kvalitetsutmärkelsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och hur det går till.

Ansökningsmaterial och information om hur du ansöker till kvalitetsutmärkelsen

Sidansvarig: Åsa Berglund
Senast uppdaterad 01 maj 2017