Hillevi Engström tillbaka som kommundirektör

Hillevi Engström är tillbaka som kommundirektör efter att ha varit nationell samordnare mot våldsbejakande extremism under hösten 2016.

-  Det känns väldigt bra att vara tillbaka i Väsby och att tillsammans med engagerade medarbetare och förtroendevalda få arbeta för att väsbyborna trivs och är stolta över sin kommun. Det är en förmån att få vara en del i ett Väsby som vågar och gör, där det är tillåtet att tänka nytt. Det är en kommun med framåtanda som har skördat frukten av sitt innovativa arbete det senaste året i form av bland annat utmärkelser inom miljö och stadsbyggnad och förbättrade skolresultat. Jag ser fram emot att åter få arbeta för ett ännu mer framgångsrikt Väsby, säger Hillevi Engström.

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 10 januari 2017
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster