FriluftsFörskolor Sundsborg vann Kvalitetsutmärkelsen 2016!

Sundborgs förskola är vinnare av kommunens kvalitetsutmärkelse 2016 som delades ut den 1 december i Messingen, Upplands Väsby.

I juryns motivering framhölls att verksamheten visar ett stort engagemang från såväl medarbetare som chef vilket skapar ett bra arbetssätt. Verksamheten genomsyras av en stor vilja att utvecklas och bli ännu bättre vilket ger resultat. Med mycket goda resultat i kundundersökningar och ett systematiskt arbete ges varje barn goda förutsättningar för lärande och trygghet.

- Det är otroligt roligt att få denna utmärkelse. Utmärkelsen kommer att leda till att vi pedagoger kan fortsätta att utbilda oss och göra vår förskola till en ännu bättre plats för barn att utvecklas och lära sig. Säger Anna-Lena Holmgren, förskolechef på FriluftsFörskolor Sundsborg.

Under kvällen korades även tre vinnarna av kommunens innovationspris. Avfallsenheten vann pris för fastighetsnära insamling. Stöd & Process och Social- och omsorgskontoret fick ett gemensamt pris för sitt arbete med Romsk inkludering och ekonomiskt bistånd fick pris för projektet bostad först.

Kvalitetsutmärkelsen delades ut första gången 2012. Att delta i Upplands Väsbys kvalitetsutmärkelse är en möjlighet för alla kommunala verksamheter och privata utförare att utveckla verksamheten, oavsett på vilken nivå verksamheten befinner sig. Vinnare av kvalitetsutmärkelsen 2015 var Kart- och Gis enhet.

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 05 december 2016