Ungdomsforumet Ung i Väsby

Ung i Väsby är ett årligt demokratiforum för unga väsbybor i årskurs 6-9. Forumet arrangeras den 10 februari 2016 för trettonde året i rad med temat Trygg i Väsby.

Kommunen arbetar ständigt för att Upplands Väsby ska vara en trygg plats att växa upp och bo i. Ungdomars åsikter och förslag i det arbetet är oerhört värdefulla och viktiga. Ung i Väsby 2016 kommer därför fokusera på vad som gör dig trygg i Väsby? Forumet anordnas den 10 februari 2016 och väsbybor som går i årskurs 6-9 är välkomna att delta.

Förutom att ungdomarna kommer ges möjlighet att lämna förslag och idéer i aktuella trygghetsfrågor kommer ungdomarna likt tidigare år också ges möjlighet att ställa frågor till kommunens beslutsfattare och diskutera de lokalpolitiska frågor som de tycker är viktiga.

För mer information om dialogen:
www.upplandsvasby.se/ungivasbylänk till annan webbplats

Ung i Väsby 2014 då ungdomarna fick komma med förslag om framtidens Väsby.

Ung i Väsby 2014 då ungdomarna fick komma med förslag om hur de ville att framtidens Väsby skulle se ut.

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 01 december 2015