Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Kvalitetsutmärkelsen 2013

Vinnare 2013
Kvalitetsutmärkelsen för 2013 i Upplands Väsby kommun delades ut till två verksamheter;  Må Bra förskolor och Väsby ungdomsmottagning. Det var totalt fem bidrag som nominerats och konkurrensen var stenhård för att utse en vinnare, som blev två.

Må Bra förskolor
Motiveringen från juryn var "Verksamheten har en klar vision och ett starkt kundfokus som resulterat i hög kundnöjdhet. Ett tydligt och empatiskt ledarskap uppmuntrar medarbetarnas medverkan i förbättringar av verksamheten. Alla barn, föräldrar och medarbetare involveras i det systematiska kvalitetsarbetet som garanterar en hållbar utveckling för Må Bra Förskolor."

Väsby Ungdomsmottagning
Juryns motivering: "För sitt målgruppsinriktade arbete och innovativa arbetssätt med engagerat ledarskap har verksamheten hittat nya vägar, brutit ny mark och på det sättet blivit ett föredöme för andra i sin bransch. På ett mycket professionellt sätt möts kunden med respekt och empati. En ökad lust i både sitt eget arbete och hos sina kunder är det främsta kännetecknet hos Väsby ungdomsmottagning."

MåBra förskolor

MåBra förskolor

Ungdomsmottagningen

Ungdomsmottagningen

Prisets syfte är att stimulera kvalitetsutvecklingen i kommunen och lyfta fram de goda exemplen inom kvalitetsarbetet. Upplands Väsby kommun har under lång tid jobbat med kvalitetsarbete inom kommunen och kvalitetsutmärkelsen är ett sätt att engagera arbetsplatser att jobba med området. Alla verksamheter inom kommunen, både kommunala som privata, kan vara med och tävla om utmärkelsen.
Lasse Gustafsson inspirerade

Lasse Gustafsson inspirerade

Det blev många skratt i publiken när Lasse drog sin historia om ett kvalitetsmässigt bemötande

Det blev många skratt i publiken när Lasse drog sin historia om ett kvalitetsmässigt bemötande

Sidansvarig: Åsa Berglund
Senast uppdaterad 10 april 2015

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster