Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Nominera årets Väsbybo!

Nu är det dags att nominera årets Väsbybo! Känner du någon som har gjort något extra för Upplands Väsby kommun, någon eldsjäl som brinner för att sprida glädje och engagemang i kommunen. Nominera då den personen till att bli årets Väsbybo. De nominerade måste bo i kommunen eller ha en stark anknytning till Upplands Väsby.

Om utmärkelsen årets Väsbybo Känner du till någon som har gjort något särskilt för invånarna eller som ökat kännedomen om Upplands Väsby? Någon person som förtjänar att bli nominerad till årets väsbybo? Motivera då varför han/hon är värd utmärkelsen. De nominerade måste bo i kommunen eller ha en stark anknytning till Väsby. En jury går sedan igenom nomineringarna och utser en vinnare.

Årets Väsbybo som offentliggörs och får sin utmärkelse i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni 2017.

Tidigare vinnare av årets Väsbybo har varit bland annat rockgruppen HEAT, simmaren Josefin Lillhage och Kjerstin Björkman som är ordförande i Upplands Väsbys hembygdsförening.

Lämna ditt förslag senast den 29 april i formuläret nedanför. 

Läs om Personuppgiftslagen (PuL) i Upplands Väsby.länk till annan webbplats

Fråga 1

Fråga 2

Fråga 3

Fråga 4

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 04 april 2017
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster