Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Väsbyskolan

Utbyggnad av Väsbyskolan

För att ge plats för fler elever och tillgång till mottagningskök utvecklas skolområdet med flera byggnader. Det innebär att det fram till hösten kommer att pågå byggarbeten i och omkring skolans område. Arbetet kommer att påbörjas inom kort och pågå fram till hösten, då verksamheterna startar.

Påverkan
Det kommer att finnas arbetsmaskiner på plats i området under skoltid. Av säkerhetsskäl finns personer på plats vid maskinerna, så kallad ledsagare, när maskinerna är i arbete. Dessa personer ansvarar för att se till att ingen kommer för nära när maskinerna är igång.

Vad händer?
Löpande information om byggprojektet kommer att uppdateras under Nyheter.

Bakgrund
Många väljer att flytta till Väsby och den starka inflyttningen är en av flera anledningar till att behovet av grund- och förskoleplatser ökar. Just nu planerar kommunen flera nya förskolor och grundskolor, både på kort och lång sikt.

Sidansvarig: Britt Lexander
Senast uppdaterad 13 april 2017
Nyheter
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster