Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Boenden för äldre

Träd

Omvårdnadsboende

Omvårdnadsboende är ett boende för dig med stort omvårdnadsbehov dygnet runt. De boende har egen bostad och tillgång till gemensamma utrymmen. Personal finns på plats dygnet runt.

Demensboende

Demensboende är ett boende för personer som har en demenssjukdom. De boende har en egen bostad och tillgång till gemensamma utrymmen. Personal finns på plats dygnet runt.

Parboende

Parboende innebär att en make/maka/sambo kan få flytta med sin partner som har fått beslut om vård- och omsorgsboende. Parboende innebär att man bor under samma tak, antingen i en gemensam lägenhet eller i varsin lägenhet på samma boende.

Korttidsvistelse

Korttidsvistelse kan beviljas för dig som vårdas av anhörig eller har behov av tillsyn och omsorg under en begränsad tid.

Så arbetar vi

Efter att du skickat in ditt ärende, kommer din anmälan att registreras och diarieföras innan den fördelas till en handläggare.
 
I handläggningen ingår ett antal steg. Vi granskar ärendet och hör av oss till dig om vi behöver begära in kompletteringar till ärendet. Efter handläggningen är ärendet förberett för beslut. 

Du kan läsa mer om våra boenden under Relaterad information till höger

Placering av verksamheterna

På kartan nedan finns alla Väsbys äldreboenden, kommunala och fristående. Du kan maximera kartan och genom att klicka på markeringarna följa länkarna till verksamheternas hemsidor för ytterligare information om deras inriktningar, mål samt kontaktuppgifter.

Sidansvarig: Barbro Johansson
Senast uppdaterad 17 oktober 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster